Behandlingar

BALAYAGE / OMBRE / COLORMELT

Just nu utvecklas färgteknikerna mer än någonsin, och kärt barn har många namn.
Det alla ovanstående tekniker har gemensamt är att dem blir väldigt naturligt skiftande och underbara i tonerna.

Dessa är också väldigt hållbara under lång tid. Genom att man flörtar med ens egna mörkhetsläge i botten så blir det ingen skarp utväxt.

Ibland målar vi på frihand , el så smälter vi ihop olika nyanser , andra gånger tuperar vi och använder folie.

Ni visar önskat slutresultat så väljer vi passande teknik!

                          QUICK FIX :

Det här är våra snabba färgbehandlingar som hjälper er att fräscha till er färg avsevärt, på en kort tid kanske ihop med er klipptid?

Blending – en mjuk snabbtoning som backar tiden ca 5-10 år när det gäller era gråa hår. Tar 10min extra vid shamponeringen. Alldeles lagom för att avnjuta en kopp kaffe samtidigt!

Glossing- en snabbtoning specialblandad för att ge maximal glans. Som att lägga ett läppglans med en snygg nyans över din färg. För att fräscha till dina blonda slingor el kanske ge din bruna färg mer lyster?

Nyansering- vi älskar väl alla dessa kalla/violetta/silvriga nyanser på blonda hår. Men dem guldiga vill ju så gärna titta fram efter ett tag? Då är en nyansering perfekt för er, ihop med klippning el enbart. På totalt 25 min extra i en klippning så har ni fått en stor färgförbättring på er blonda toner! Finns i alla nyanser från strawberry/ guld/ask / violett osv

Regnbågsfärger alá  Wella Color Fresh Create

Om ni är sugna på ett vacker pastellfärgat hår el en djup intensiv lila, kanske ett turkost svall – då gäller det här : I nästan alla fall krävs det en 2 stegsbehandlingar – håret måste nämligen vara förblonderat för att dessa färger ska bli snygga o hållbara. Beroende på vad man är ute efter som måste man helblondera / frihandsmåla el göra slingor innan man kan lägga på den färgglada toningen . Dessa behandlingar tar allt mellan 3-6 timmar o kostar därefter. Vi brukar då ta betalt 600:- / tim + materialkostnad . Fråga oss jättegärna om pris el tid för det du vill ha, vi älskar att jobba med dessa underbara färger.

OLAPLEX.

En ny revolutionerande produkt som läker bindningar i håret. Perfekt att tillsätta i färg/blekning om man inte vill slita på håret. Eller om man behöver en nystart med sitt slitna hår kan man göra en fristående behandling/tillsätta i klippningen.
Finns i 3 olika ”styrkor” , nr. 1 och nr. 2 använder vi på salongen och nr. 3 kan ni köpa med hem för 269:-. Detta för att behålla effekten längre!

                           HAIRTALK

Vi är även utbildade i marknadens mest skonsamma extensions.

Man kan göra både full förlängning 4 paket på 25 cm, 40 cm, 55 cm, man kan göra förtjockning med 2 paket för att fylla ut i ens egna längd.

Man kan även sätta i enstaka slingor tex framtill där man ofta är tunnare i sig själv el för färgeffekter !

Det är tapefästen som inte sliter på det egna håret, som man flyttar upp var 6-8:e vecka!

Fråga oss gärna så delar vi med oss av våran kunskap.