Behandlingar

 


BALAYAGE / OMBRE / BRONDE / ECAILLE
Just nu utvecklas färgteknikerna mer än någonsin, och kärt barn har många namn.
Det alla ovanstående tekniker har gemensamt är att dem blir väldigt naturliga/skiftande och underbara i tonerna. Dessa är också väldigt hållbara under lång tid. Genom att man flörtar med ens egna mörkhetsläge i botten så blir det inga skarpa kanter/utväxter.

Dessa färgtekniker kräver mer tid och material, så räkna med längre tid i stolen samt ett lite högre pris.

OLAPLEX.

En ny revolutionerande produkt som läker bindningar i håret. Perfekt att tillsätta i färg/blekning om man inte vill slita Cheap Jerseys på håret. Eller om man behöver en nystart med sitt slitna hår kan man göra en fristående behandling/tillsätta i klippningen.
Finns i 3 olika ”styrkor” , nr. 1 och nr. 2 använder vi på salongen cheap jerseys och nr. 3 kan ni köpa med hem för 269:-. Detta för att behålla effekten längre!

PRODUKTER

Vi testar ständigt nya produkter för att kunna erbjuda er det som passar ert hår bäst. Vi vill gärna att ni ska det finaste håret cheap NHL jerseys ni bara kan, och det får man genom att använda bra grejer hemma. En ”basgarderob” med grejer till exempel ett färgbevarande shampo och balsam så ni inte tvättar ur den fina färg ni lagt i. Fråga oss gärna så delar vi med oss av våran kunskap.